Despre pasiunea pentru perdele, despre atelierul de design interior din Pitesti si despre bucuria frumosului

Cauti perdele in Pitesti si un designer interior pentru apartamentul tau?

Inca de cand am pornit pe acest drum ne-am dorit sa oferim clientilor nostri, fie ei din Pitesti sau din oricare alt oras, cele mai frumoase si practice solutii de design interior, cele mai frumoase perdele, draperii, fotolii, pernute, absolut tot ce tine de amenajarea cu gust a unei locuinte.

Zi de zi ne straduim sa fim la curent cu toate noutatile din industrie, cu ultimele tendinte si cu cele mai noi materiale in domeniul perdelelor, draperiilor si designului interior.

In realizarea serviciilor si produselor noastre, tinem cont de functia practica, utilitatea si intretinerea fiecarui element din interior, dar lasam loc componentelor artistice si sentimentale care pot fi valorificate prin armonizarea cromatica si volumetrica.

La noi, in biroul atelier din Pitesti vei gasi un loc dedicat perdelelor si draperiilor, accesoriilor textile, cuverturilor si tablourilor , disponibile intr-o paleta bogata de culori si imprimeuri.

Vei intelege repede ca traim pentru frumos, vei intelege ca munca noastra este in acelasi timp pasiunea noastra si vei intelege de ce punem atata suflet in ceea ce facem…

Imbinam confortul, armonia si rafinamentul, pentru a personaliza fiecare spatiu interior cu mult stil, comercializam cele mai frumoase perdele pe care le putem gasi pe piata, le adaptam sa se potriveasca stilului tau, imbinam culorile si cream, cum ne place sa glumim, o adevarata “magie vizuala”!

Decoreaza-ti fiecare camera cu materialele noastre si impreuna vom aduce armonia si rafinamentul in casa ta.

De ce sa apelati la noi cand vreti sa va cumparati perdele noi pentru apartamentul sau biroul din Pitesti?

  • va propunem o gama larga de servicii si produse de cea mai buna calitate. Daca e ceva ce nu ne place sa facem, ei bine, nu ne place sa facem rabat la calitate!
  • raport pret/calitate excelent!
  • echipa cu experienta, cu studii de specialitate, la curent cu ultimele tendinte in materie de design interior
  • in propunerile noastre tinem intotdeauna cont de bugetul stabilit de client
  • suntem dispusi la orice colaborare si deschisi la noutati
  • avem un portofoliu amplu de clienti multumiti! Asta, cu siguranta, spune multe!

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru mai multe detalii! Contactati-ne pentru a stabili o intalnire si a discuta impreuna despre perdelele care va plac, despre culorile si despre stilul dorit. Va asteptam cu drag.